В обозримото бъдеще НАСА ще открие доказателства за живот на

...
В обозримото бъдеще НАСА ще открие доказателства за живот на
Коментари Харесай

НАСА съобщи: Човечеството не е готово за това наше откритие!

В обозримото бъдеще НАСА ще открие доказателства за живот на Марс, само че човечеството няма да бъде готово да одобри това революционно изобретение, съобщи доктор Джим Грийн, водещ академик в галактическата организация.

През март 2021 година на Червената планета би трябвало да кацнат два нови роувъра – един на НАСА и един на Европейската галактическа организация. Очакванията са, че двата апарата могат да открият следи от живот в границите на неповече от два месеца.

Машината на НАСА ще изследва пластовете на марсианската почва, като ще търси органични материали, които са знак на живот. Част от тези проби ще бъдат изпратени назад на Земята, като това ще се случи за първи път в историята ни.

“Това ще провокира напълно нов метод на мислене. Не мисля, че сме подготвени за тези резултати. Това ме тормози, тъй като считам, че сме в действителност близо да обявим откритието на живот на Марс ”, разяснява той пред “Съндей Телеграф ”, предава bTV.

Според учения това изобретение може да провокира напълно нов тип въпроси измежду учените. “Ще се питаме – този живот наподобява ли на нашия? Имаме ли връзка? Може ли съставките на живота да пътуват от планета на планета или ние просто имаме най-подходящите условия? ”, споделя той.

“Няма причина да считаме, че няма други цивилизации из вселената, тъй като откриваме нови екзопланети, подобаващи за живот, на всички места ”, добавя доктор Грийн.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР