В обновения ни образен център на Лаборатории РУСЕВ, ви очаква

...
В обновения ни образен център на Лаборатории РУСЕВ, ви очаква
Коментари Харесай

Най-високотехнологичния апарат за ЯДРЕНО-МАГНИТЕН РЕЗОНАНС е вече във Варна

В актуализирания ни изразителен център на Лаборатории РУСЕВ, ви чака нов високотехнологичен ядрено-магнитен резонанс MAGNETOM AERA на водача в медицинската апаратура SIEMENS.   Едно от преимуществото на Magnetom Aera е  откритият тунел  и гъстота на системата, които основават по-комфортни условия за лекари и пациенти. Апаратът е с дължина 145 см и диаметър 70 см, което дава спомагателен комфорт и няма ограничавания за пациентите ни.  

 Системата Magnetom Aera се ползва в региона на неврологията, кардиологията, онкологията, мъжко и женско здраве, педиатрия, ангиография, ортопедия и други.   Ортопедичният пакет  в Лаборатории РУСЕВ е предопределен за проучване на ставите, включително диагностика на гръбначния дирек, който кардинално се състои от три зони.



Чрез Magnetom Aera се реализира високо дейно проучване на вени и артерии, като процесът се прави както с контрастно вещество, по този начин и без него. Това икономисва, както спомагателна операция  и средства на пациента.   Новия уред в Лаборатории РУСЕВ подсказва подсказва в действително време по кое време е оптималният миг да се задържи дъха в процеса на сканирането и въвеждането на контрастното вещество, посредством гласови команди и графични знаци.

 Перфектно се сканира цялото тяло на пациента, посредством новия уред Magnetom Aera Лаборатории РУСЕВ . Това доста оказва помощ в онкологията, като дефинира стадия на метастазите и лишава единствено към 15 минути.

Чрез система за телемедицина данните се споделят и съветват от разстояние, облиците могат да се изпращат в действително време.

С горделивост може да отбележим, че Лаборатории РУСЕВ разполага освен с най-високо качествената инсталация на територията на България, а и работи с едни от най-хубавите експерти в областта на образната диагностика. 

Във Варна ви чакат рентгенолозите доктор Миглена Стоева и доктор Николай Николов, дружно техния висококвалифициран екип. Варненската Лаборатория РУСЕВ може да посетите в двора на МБАЛ „ Света АННА ” /къщичките на окръжна болница/, а за повече информация можете да се обадете на телефони 052/ 61 65 66 и 0889 909 572.



  " Лаборатории Русев "  е най-голямата частна компания в България, включваща в себе си медико-диагностични центрове за образна диагностика, намиращи се в най - огромните градове на страната, като по този метод са разполагаем на пациентите от всички здравни райони.

С повече от 15г. опит в потреблението на МРТ, КТ и стандартна рентгенова техника, предлагаща цялостния диапазон от образни проучвания, " Лаборатории Русев " са първи и единствени в потреблението на неповторима за България обща система за архивиране и транспорт на облици (PACS) syngo/ plaza, което дава опция за непрестанен продан и предпазване на данни сред центровете.

https://mdlrusev.com/bg/

гр.Варна
бул. " Цар Освободител " 100
в двора на МБАЛ " Света Анна - Варна " АД
тел. за връзка: 052/61 65 66 моб.тел.: 0889 909 572

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР