В областта на иновациите вече няма малки и големи държави,

...
В областта на иновациите вече няма малки и големи държави,
Коментари Харесай

За иновациите нямало вече малки и големи държави според Румен Радев

" В региона на нововъведенията към този момент няма дребни и огромни страни, а такива с упоритости за триумф и проспериращо бъдеще. Това съобщи президентът Румен Радев при откриването на годишния конгрес Webit.Festival за технологии, нововъведения и вложения.

По думите му триумф има там, където нововъведенията намират поддръжка в обществото, локалната и изпълнителна власт.

Радев означи, че Webit се е трансформирал от цифрово събитие в световен конгрес и флагман на нововъведенията , предприемачеството и новите технологии, а София се постанова като цифрова столица.

Президентът е безапелационен, че България от ден на ден се утвърждава и като водач на нововъведенията, осведомителните технологии и започващите компании в Югоизточна Европа.

В изявлението си Румен Радев уточни, че мощната конкуренция от ден на ден постанова скоростта като главен приоритет при внедряването на нови артикули , изключително в цифровата сфера, и прикани разработчиците да не не помнят, че логаритмите и софтуерите, които се основават през днешния ден, въздействат върху полезностите и образуването на моделите за публично държание на следващия ден.

Единадесетото издание на Webit събира в България представители на бизнеса, технологиите и науката от над 120 страни.

Президентът пожела на участниците в събитието да не пропущат опцията да се възползват от гения и трудолюбието на младите образовани българи.

Според Румен Радев големи вероятности за развиване дава и партньорството и кооперирането с българските компании , трансформирали се в образец за иновативност, еластичност и резултатност.

В рамките на двудневния конгрес в Националния замък на културата ще бъдат разисквани тематики, свързани с нововъведенията, киберсигурността, образованието, финансовите технологии и други.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР