В Областна дирекция на МВР във Варна e създадена организация

...
В Областна дирекция на МВР във Варна e създадена организация
Коментари Харесай

Във Варна откриха линии за приемане на сигнали от граждани, свързани с нарушения на изборния процес

 В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна e основана организация за подготовката и произвеждането на избори за членове на Европейския парламент от България на 26 май.

На тел. 112 се одобряват непрекъснато сигнали за нарушение на разпоредбите за образуване и осъществяване на изборите. Гражданите могат да оповестяват за видяни от тях нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой. Като сигналите биват излъчени в способените структури на ОДМВР - Варна.

В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна работят денонощни телефонни линии за приемане на сигнали от жителите, свързани с нарушавания на изборния развой: 052/615 166, 052/652 324 и 052/652 323.

Сигнали и тъжби могат да бъдат изпращани и на електронния адрес на ОДМВР - Варна: [email protected].

В Министерството на вътрешните работи също действа непрекъснато открита линия на Министерство на вътрешните работи (телефон 02/982 22 32 и e-mail [email protected] ) за приемане на сигнали, свързани с нарушавания на изборния развой при подготовката и произвеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 година

Подаваните на откритата линия сигнали би трябвало  да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи по време на изборния развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР