В област Търговище общо 333-ма души са поставени под карантина.

...
В област Търговище общо 333-ма души са поставени под карантина.
Коментари Харесай

333-ма души под карантина в област Търговище

В област Търговище общо 333-ма души са сложени под карантина. Информацията е към 23 март, оповестяват от Регионалната здравна ревизия /РЗИ/ в Търговище. От тях с изтекла карантина са 35 индивида.

Под наблюдаване и карантина остават общо 298 души. Хората под карантина се следят от общопрактикуващите лекари или от РЗИ.

Към сегашния миг няма открити болни.

Всеки жител може да получи настояща информация за дейностите на здравните управляващи във връзка с COVID-19 на телефон 0601/6-40-01 - Дирекция "Надзор на заразните заболявания ", допълват от здравната ревизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2235  Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19! Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19!  Германия приема пациенти с Covid-19 от Италия Германия приема пациенти с Covid-19 от Италия  Регистрирани са първите четири случая на ковид в силите на НАТО в Афганистан Регистрирани са първите четири случая на ковид в силите на НАТО в Афганистан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР