В обкръжението на всеки от нас има поне един човек,

...
В обкръжението на всеки от нас има поне един човек,
Коментари Харесай

5 зодии, които засядат в токсични връзки

В обкръжението на всеки от нас има най-малко един човек, който непрестанно „ затъва “ в токсични връзки. Според астролозите, представителите на избрани  най-често избират несъответствуващ сътрудник и това се дължи на първо място на сложния им темперамент.
Овен
Хората, родени под този знак, постоянно се стремят към самостоятелност. Те избират да преобладават във връзката си, желаят да станат опора за обичания човек и са подготвени да поемат всички съществени отговорности в фамилията. Често техните сътрудници ги употребяват най-безсрамно и това в последна сметка води до провал на връзката.

Рак
 Карта таро за деня, 26 ноември Карта таро за деня, 26 ноември
Таро картата " Въздържание " ще окаже въздействие върху събитията и страстите в живота ни на 26 ноември 2020 година. Арканата изобразява Анге...
Раците са измежду най-големите песимисти в хороскопа. Те са извънредно прочувствени. Отчаяно се нуждаят от обич и непрекъсната поддръжка. Но тези черти на характера им изиграват неприятна смешка в любовта.
Представителите на зодия Рак постоянно бъркат същинската обич със състрадание и любов и по-късно страдат от това. Те отдават на колегата цялата си грижовност и любов, очаквайки в подмяна безгранична обич и поддръжка.
За да привлекат вниманието на обичания човек към себе си и да провокират съчувствието му, Раците драматизират непрекъснато. В последна сметка сътрудникът им просто не може да издържи и поставя завършек на връзката.
Везни
Везните влизат в токсични взаимоотношения заради личната си доверчивост и безгранична религия в най-хубавото. Представителите на тази зодия се стремят да открият позитивни черти даже в най-лошия човек.
 СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии
Всяка зодия има потребност от съвет в любовта, с цел да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в персонален проект. Понякога не осъзнаваме...
Те се пробват да убедят себе си и другите, че сътрудникът им е извънредно добър. Но след сходна илюзия, в последна сметка Везните се оказват засегнати.
Козирог
Представителите на тази зодия се пробват да наподобяват мощни и самостоятелни, само че в действителност те са уязвими и беззащитни. Неслучайно доста от тях избират самотата - любовта ги травмира. Често са неспособни да се борят с възприятията си. Козирозите се влюбват в изцяло несъответствуващи хора и остават с тях, надявайки се на най-хубавото. Въпреки компликациите във връзката, те не престават да се борят за благополучие, до момента в който осъзнаят, че напъните им в никакъв случай няма да доведат до стремежи резултат.
Риби
Рибите се отличават с патологичната си дарба да притеглят всевъзможни манипулатори, които дълго време остават в съзнанието и сърцето им и ги карат да страдат. Представителите на този знак не са в положение сами да се измъкнат от въздействието на умел кукловод, по тази причина се нуждаят от поддръжката на другари и родственици.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР