В обитавано жилище от обвиняемия Васил Божков са иззети множество

...
В обитавано жилище от обвиняемия Васил Божков са иззети множество
Коментари Харесай

Прокуратурата: Знаем срещу кого се изправяме, Божков е ощетил хазната с над половин милиард лева


В населявано жилище от обвинения Васил Божков са конфискувани голям брой картини. При претършуване на казино са конфискувани 400 хиляди лв.. 5 лица са привлечени в качеството им на обвинени, като 4 от тях се намират отвън рамките на България.

Това заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По отношение на петото лице е повдигнато обвиняване за длъжностно закононарушение – това е някогашният ръководител на Комисията по
хазарта, заяви Милева.

Повдигнатото на Васил Божков обвиняване е за управление на образуване на незаконна група, работила на територията на цялата страна от 2014 година.

Групата е правила насила, изнудване, длъжностни закононарушения, подкупи пране на пари, изброи представителят на основния прокурор.

Васил Божков е предложил всеки ден 10 хиляди лв. на длъжностно лице от Комисията по
хазарта, което от своя страна да внася оферти за лишаване на лицензи на обособени конкурентни сдружения, съобщи още Сийка Милева.

Тя разгласи, че в хазната липсват над половин милиард лв.. Това е коледната надбавка на всеки пенсионер за 10 години, разгласи Милева.

Прокуратурата знае против кого се изправя. Прокуратурата знае, че тази хазартната империя разполага с извънредно огромни финансови благоприятни условия и знае, че посредством тях ще се отбрани, в това число посредством вас, медиите, уточни още Милева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР