В Обединеното кралство се изграждат нова влакова линия и гара

...
В Обединеното кралство се изграждат нова влакова линия и гара
Коментари Харесай

Започва работа по гара и железопътна линия на стойност £400 милиона в Обединеното кралство, които никога няма да бъдат използвани от плащащите пътници

В Обединеното кралство се построяват нова влакова линия и гара на стойност £400 милиона, които плащащите клиенти в никакъв случай няма да употребяват.

Новият план се оформя в планините на Neath Port Talbot в Уелс. Ще има благи железопътни релси и гарови платформи, само че не е за ежедневни пасажери.

Проектът, наименуван The Global Center of Rail Excellence, се построява върху 700 хектара земя покрай село Onllwyn, 17 благи северно от Нийт. Той ще се употребява особено за тестване на нови влакове, в това число високоскоростни и тези, задвижвани с водород, оповестява Wales Online. ще бъде пуснат в употреба до 2027 година Когато бъде приключен, той ще бъде отворен 24 часа в денонощието, предоставяйки необятна опция на феновете на железопътния превоз да тестват идващото потомство мотори. Той ще има две седемкилометрови вериги, които ще работят на мястото.

Това развиване може да бъде първото за железопътната промишленост, откакто бъде приключено. Докладите споделят, че центърът „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР