В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и

...
В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и
Коментари Харесай

Симеонов обясни ще се разпадне ли малката коалиция

В „ Обединени патриоти “ сме се събрали да вършим работа и персоналните връзки би трябвало да остават на назад във времето. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на НФСБ Валери Симеонов, съобщи организация „ Фокус “.

На въпрос дали обединението „ Обединени патриоти “ се разпада, Симеонов посочи, че няма никаква смяна в връзките. „ Няма смяна от през вчерашния ден и от оня ден. Говоря си с всички и за мен тази конюнктура на обвинявания, на упреци, на опълчване не ми е приятна. И бих предложил на сътрудниците да намерят естествен метод да водят своите взаимоотношения “, съобщи той. Попитан дали може да има „ Обединени патриоти “ без „ Атака “, Валери Симеонов изясни, че обединението се състои от три партии. „ Значи без „ Атака “ не би трябвало да може “, сподели още той.

Лидерът на НФСБ акцентира, че още през 2017 година е споделил, че трите партии не са се събрали да се обичат, а да правят работа и да се извършва програмата, под която са се подписали. „ Така че тук персоналните връзки не би трябвало да преобладават, не би трябвало да имат значение. Всеки съставлява партия и стотици хиляди гласоподаватели, пред които е виновен. И би трябвало персоналните връзки да остават на назад във времето, а не както напоследък всички се концентрират в персоналните връзки на моите сътрудници, които естествено, че не са пример за подражателство “, съобщи Симеонов.

Той изясни, че към този момент не се обрисува провеждането на Коалиционен съвет. „ Защото тогава пък аз би трябвало да поставям синя каска, а пък не желая да се изживявам като умиротворител “, сподели още Симеонов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР