В Обединени патриоти няма откровеност, честност и почтеност и това

...
В Обединени патриоти няма откровеност, честност и почтеност и това
Коментари Харесай

Симеонов: Патриотите не са честни и почтени

В " Обединени патриоти " няма искреност, почтеност и честност и това разяжда вътрешните връзки - това призна водачът на НФСБ Валери Симеонов пред телевизия „ Европа “.

" Днес ще има Коалиционен съвет, само че ще забележим кой ще пристигна и по какъв начин ще се организира - можем единствено да гадаем. Дали ще има дефинитивно решение за евроизборите също е въпрос на няколко часа изчакване ", съобщи той.

Бившият вицепремиер уточни, че по никакъв метод няма да разреши някой да слага ултиматуми какво да се прави.

" При коалиция от три самостоятелни партии, всяка би трябвало да зачита мнението на другите и може да си разреши да си прави оферти, само че никога не би трябвало да ги слага под условия. Мисля, че резултатът от този Коалиционен съвет е съдбоносен, тъй като към този момент виждам по билбордове в София облика на Ангел Джамбазки, което ясно приказва, че приказките на Каракачанов, че най-хубавият вид е да се явяват трите партии дружно в действителност са мимикрия, зад която се крие вероятно независимо явяване на Вътрешна македонска революционна организация. Няма искреност, почтеност и честност в нашите връзки. Това разяжда към този момент вътрешните връзки, доверието и така нататък ", разяснява още Симеонов.  

Попитан по какъв начин може да се чете знакът, че НФСБ издигна неговата кандидатура за лидер на листата, той разяснява, че това е отговор на държанието на останалите две партии.

" От една страна, една такава полуприкрита акция като на Вътрешна македонска революционна организация, въпреки това при " Атака " имаме обединяване, заявено с една телевизионна персона, инцидентно влезнала в политиката, какъвто е Бареков - с парите на КТБ, или с други думи, с нашите пари ", посочи той и уточни, че е естествено НФСБ да последва линията да се даде опция на локалните организации да предлагат претенденти.

" Иначе нашата партия дори много изостана с подготовката на евроизборите, тъй като сме необикновено лоялни и честни, както сме били постоянно ", съобщи Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР