В Нюрнберг, Бавария започна поредното издание на международния панаир за

...
В Нюрнберг, Бавария започна поредното издание на международния панаир за
Коментари Харесай

Световен панаир на изобретенията в Нюрнберг

В Нюрнберг, Бавария стартира следващото издание на интернационалния панаир за изобретения и нововъведения, който навършва 70 години. На юбилейното издание са показани към 800 изобретения. Някои от тях може да се трансфорат в широкоизползвана облага в всекидневието, както постоянно е ставало до момента.


От началото си през 1948 година ревюто на изобретения и нововъведения в Нюрнберг е било дебют за към този момент добре познати скъпи хрумвания - първият катализатор, телефонът с бутони, избелващите коригиращи химикалки, куфарите с колелца.

Сред показаните в този момент са офис мебели за хора с болки в гърба, просто, само че ефикасно средство против рухване на наметнат пуловер, бутилка за предпазване на разнообразни типове течности, нов модел велосипед, даже робот за плевене.
Хенинг Кьонике - управител планове на ревюто: Изобретателят постоянно би трябвало да държи пръст върху пулса на времето и да знае какво вълнува хората сега.
Изложението свързва изобретателите посред им и с бизнеса, а концепциите получават необятен отзив, с помощта на огромното медийно внимание. Въпреки че всекидневно единствено една трета от патентите, показани в Нюрнберг стигат до произвеждане, нововъведенията са най-важната движеща мощ за дълготрайния триумф на фирмите, а оттова и за бъдещия стопански напредък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР