В няколко града в Обединеното кралство полудяла тълпа започна да

...
В няколко града в Обединеното кралство полудяла тълпа започна да
Коментари Харесай

Британците изтрещяха: Масово палят стълбове от 5G мрежата, докарвали им коронавирус

В няколко града в Обединеното кралство полудяла навалица стартира да подпалва стълбове на мобилни оператори, а инженери са били измъчвани поради станалите все по-популярни голословни теории за връзката на ковид с 5G мрежата, оплакаха се английски мобилни снабдители.



След като в обществените медии бяха оповестени фотоси на горящи стълбове, доставчиците обявиха, че разпространяването на сходни клюки е обезпокоително.

Според BBC, стълбове в Спаркхил, Бирмингам и Мелинг са били подпалени.



Секретариатът за цифрови технологии, просвета, медии и спорт съобщи, че е наясно, че неточната информация за 5G технологията и връзката й с ковид се популяризира в обществените медии.



Вчера Фейсбук отстрани страница, на която се виждат фотоси на горящи стълбове за транспорт на 5G мрежа, която предизвиква другите да създадат същото. Mobile UK твърди, че е още по-притеснено, че хората атакуват служащите им и заплашват да повредят инфраструктурата заради изказванията за 5G технологията.



"Това се отразява негативно върху способността на нашата промишленост да поддържа оперативния потенциал на мрежата за работа от вкъщи и съществуването на незабавни услуги ", обявиха от компанията.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР