В няколко големи американски града, които по време на пандемията

...
В няколко големи американски града, които по време на пандемията
Коментари Харесай

Отпадат ограничения заради Covid-19 на места в САЩ

В няколко огромни американски града, които по време на пандемията от COVID-19 се трансфораха в горещи точки със инфектирани, стартира разхлабване на ограниченията против разпространяването на болестта, съобщи БНР.
Милиони американци се готвят за дълъг уикенд за деня за респект към починалите военнослужещи, който е в понеделник. Очакванията са за цялостни с хора улици, паркове и плажове. Здравните управляващи обаче не престават да приканват към отбягване на тълпи и стоене у дома.
Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо разгласи, че първата фаза на рестарта може да стартира идната седмица в случай че броят на смъртните случаи понижи. Надеждата е първо да отвори региона на Лонг Айлънд.
В Ню Джърси бяха отворени места за развлечение навън, като броят на хората, които могат да се събират там бе повишен от 10 на 25.
Сваляне на някои рестрикции също бе оповестено във Върмонт, Тенеси и Северна Каролина Но в Мичиган губернаторът Гречен Уитмър разгласи, че поради опция от втора вълна от инфектирани действието на заповедта за стоене по домовете се удължава до 12 юни.
Това се чака да докара до повече митинги в щата откакто по-рано симпатизанти на президента Доналд Тръмп подлагаха на критика остро подхванатите ограничения, оповестява БГНЕС.
Продължава траурът в страната поради огромният брой смъртни случаи. Вчера президентът Доналд Тръмп прикани губернаторите да отворят храмовете в страната.
Тръмп към губернаторите: Отворете църквите, незабавно (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР