В някои държави използването на дамски вибратор може да ви

...
В някои държави използването на дамски вибратор може да ви
Коментари Харесай

Ето къде използването на вибратор може да ви отведе в затвора

В някои страни потреблението на дамски вибратор може да ви води в пандиза, защото доста хора не знаят за настоящите там закони, написа в. "Метро ".

Специалистите по секс играчки от компанията "Карвака " поучават туристите да са изключително деликатни, защото тези артикули са неразрешени в страни като Саудитска Арабия,Малайзия, Тайланд, Малдивите и други Внасянето им на тяхна територия може да сътвори на притежателките им куп главоболия.

На Малдивите вибраторите се третират като нецензурен материали, които са безусловно неразрешени в островната страна от митническите управляващи. В Саудитска Арабия те също попадат под този параграф.

В Малайзия, който внесе сходни продукти може да бъде наказан на санкция, затвор до три години и на санкция и затвор. В Обединените Арабски Емирства секс играчките са строго неразрешени, същото важи и за Тайланд. Според законодателство от 2011 година тези артикули са неразрешени за импорт и във Виетнам.

Индия е родината на Кама Сутра, само че това не значи, че можете да внесете безпроблемно вибратора си в тази страна, защото той се третира като нецензурен съгласно член 292 на индийския Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР