В НС непрекъснато се разразяват бури в чаши вода, през

...
В НС непрекъснато се разразяват бури в чаши вода, през
Коментари Харесай

Радан Кънев: Искат да положат руски самовар на сеизмичната площадка в Белене

В Народно събрание непрестанно се развихрят стихии в чаши вода, от самото начало се разиграва драма, която няма нищо общо с нито един кардинален проблем на хората. Това съобщи заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев в " Още от деня ".


Според Радан Кънев разногласието " Кой да краде " е яростен и надълбоко невъзпитан, а това смъква доверието в Народното събрание. Идва сутринта министър председателят и споделя на ръководителя на Народно събрание да се маха, това е тотално принизена роля на българския парламентаризъм, разяснява Кънев.

По думите му по значимите въпроси няма съпротива, което е разследване на обири и назначения, както и ниска базова просвета на хората, които вземат участие в политическия спор.
Радан Кънев: Във всяка партия има доста почтени хора, въпросът е по какъв метод се ръководи властовият модел, по какъв начин се печелят изборите. Истината е, че системата от назначения на партиен и братовчедски принцип значи изхвърляне на заслужилите хора. България се ръководи посредством обири и назначения, без значение че има почтени хора.
Той сподели още, че парламентарната квота във Висш съдебен съвет е била съединен по непрогледен метод. Кънев разяснява и тематиката за АЕЦ " Белене ".
Радан Кънев: " Съгласни са за това да откраднат нови 20 милиарда от нашите джобове, с цел да положат един съветски самовар от 90-те години на сеизмичната площадка в Белене. Като по едно и също време нанесат неизброими материални вреди и доведат до големи екологични опасности.
Според Радан Кънев отчетът на Българска академия на науките за АЕЦ " Белене " не е забелязан от никого, първо е излязъл с едни данни, а по-късно с други.
 След отчета на Българска академия на науките: Какво ще е бъдещето на плана АЕЦ След отчета на Българска академия на науките: Какво ще е бъдещето на плана АЕЦ "Белене "?
Има ли бъдеще планът за построяването на АЕЦ "Белене ", откакто изследване на Българска академия на науките сподели, че възможна нова централа може да донесе изгоди, само че при ст...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР