В Новошахтинск и крайградската зона на Министерството на вътрешните работи

...
В Новошахтинск и крайградската зона на Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

Мъж в камуфлаж стреля по полицаи с автомат

В Новошахтинск и крайградската зона на Министерството на вътрешните работи за Ростовска област е въведен проектът " Сирена " заради изключителна обстановка.

Според ведомството през днешния ден следобяд, 6 декември, непостоянен мъж, облечен в камуфлажна униформа, е разкрил огън с автомат по служители на реда, които са били в длъжностен автомобил.

По предварителни данни един чиновник на реда - старши сержант от полицията, е ранен в региона на таза. Откаран е с кола за спешна помощ в регионалната болница.

Губернаторът на Ростовска област Василий Голубев в своя канал TG каза, че служителят на реда е в положение на междинна тежест, екип от съдови хирурзи е изпратен да му помогне.

В момента се търси нарушителя, който след огнената офанзива е съумял да избяга в незнайна посока, заяви РИА Новости. В издирването взе участие целият персонален състав.

На собствен ред администрацията на Новошахтинск се обърна към жителите с молба да се скрият в пространствата и да не се пробват сами да заловят нарушителя.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР