В ново начинание се впуска продуцентът на „Маскираният певец” Маги

...
В ново начинание се впуска продуцентът на „Маскираният певец” Маги
Коментари Харесай

Маги Халваджиян разкрива тайните си срещу 12 лева

В ново начинание се впуска продуцентът на „ Маскираният певец” Маги Халваджиян, освен това с най-доверените си хора като Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро . Арменецът ще споделя персоналните си прекарвания и тайните на триумфа на сцената на нощен клуб, благосъстоятелност на брачната половинка му. За да го видят и чуят, посетителите ще би трябвало да дадат 12 лв., сподели инспекция на Hotnews.bg.

Първото сходна среща ще е още другата седмица. Ето какво изясни за самодейността си Халваджиян: "Някои хора описват увлекателни и поучителни истории в книги, други във филми, трети в театъра! Аз ги описвам онлайн!:) Започваме поредност от такива разкази с моите другари от шоубизнеса! Това са историите на техният живот и триумф. Сигурно ще ви е забавно да чуете историите на Рачков, Зуека, Геро, Любо, Вики Калев, Краси Радков и доста, доста други от познатите лица от екрана!

Със сигурност ще се забавляваме и ще се смеем доста. Това са моите другари, които към този момент десетилетия съумяват да са на върха и да бъдат сполучливи! Успеха не идва елементарно, само че доста по-трудно е да го задържиш десетилетия! Аз обичам позитивните истории и от 24 септември ще стартира да ги споделям с вас!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР