В ново амплоа ще влязат Алекс и Дани Петканови само

...
В ново амплоа ще влязат Алекс и Дани Петканови само
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови провалят Колед

В ново амплоа ще влязат Алекс и Дани Петканови единствено след броени дни. Младото семейство, което е в очакване на първата си рожба, опитва уменията си в дублажа, а от 23 ноември ще ги чуем в дълго чаканата анимация „ Гринч “.

И двамата извършват по няколко функции в рисувания филм. За някогашния амулет на баскетболистите ни, присъединяване й в „ Гринч “ е и генерална подготовка за майчинството. Причината – един от персонажите, на които дава гласа си назаем е точно майка, която постоянно смъмря детето си.

Въпреки че фамозният косматко е безжалостен съперник на Коледа, Петканови са надалеч от тази настройка. Двамата към този момент се гласят за празниците, а интервалът е специфичен за тях и поради скорошното идване на сина им. Бебето се чака да се появи на бял свят до към месец след Нова година.

Междувременно риалити младоженците сложиха основите и на различен бизнес. Заедно с Наум Шопов-младши и приятелката му Теа, те ще въртят лична рекламна организация. „ Ако желаете да развиете своя профил в Инстаграм, заповядайте в нашия тим. Ние ще изпратим двама от вас, дружно с целия ни екип, до Хавай. “, гласи известието им.

Източник: Monitor
Снимка: Форум Филм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР