В новия си брой списание Tatler публикува материал, посветен на

...
В новия си брой списание Tatler публикува материал, посветен на
Коментари Харесай

Дворецът Кенсингтън с необичаен ход в защита на Кейт Мидълтън

В новия си брой списание Tatler разгласява материал, отдаден на херцогинята на Кеймбридж, и даже дворецът, който нормално не разяснява клюки за кралското семейство, се намеси, с цел да отхвърли изказванията .

Според източници на английското издание, което поставя на корицата си Кейт Мидълтън със заглавие „ Екатерина Велика “, херцогинята е претрупана и изтощена от работа . Причината са увеличените ѝ отговорности след отдръпването на принц Хари и Меган Маркъл като старши членове.

View this post on Instagram
Her star is going stratospheric as the country looks to the monarchy for morale: HRH The Duchess of Cambridge is crowned Catherine the Great on the July/August cover. This spectacular issue is part of a new trial offer – 3 issues for only £1, including free home delivery and free digital editions. Because no one should have to go without Tatler. Click the link in bio for more.

A post shared by Tatler (@tatlermagazine) on May 25, 2020 at 9:59am PDT

Един от „ приятелите “ на херцогинята споделя пред списанието, че тя е „ гневна поради по-голямото количество работа “ , защото дружно със брачна половинка си желаят да поставят персонално грижи като родители. „ Семейство Съсекс дейно жертваха трите им деца “ , счита източникът и прибавя:

„ Разбира се, че тя се усмихва и облича уместно, само че не желае това. Чувства се изтощена и в капан. Тя се труди толкоз интензивно, колкото топ изпълнителен шеф, който би трябвало да работи от самото начало, само че без преимуществата да има граници и обилие от ваканции. “

В отговор на публикацията от Кенсингтън започнаха необикновена стъпка и излязоха със изказване, което отхвърля информацията от Tatler: „ Този материал съдържа грешки и неправилни тълкования, които не са били отнесени до двореца Кенсингтън преди публикуването. “

 Меган Маркъл Кейт Мидълтън Getty

Междувременно представителят на изданието споделя пред Entertainment Tonight: „ Главният редактор на Tatler Ричард Денън застава зад репортажа на Анна Пастернак и нейните източници. Дворецът Кенсингтън знаеше, че работим с корицата Екатерина Велика преди месеци и ги помолихме да работим дружно върху нея. Това, че те отхвърлят, че в миналото са знаели, е изрично погрешно. “

Дори от двореца да са били наясно с проектите за материала, надали информацията е била споделена с него в детайлности - в противоположен случай не си представяме Кенсингтън да даде благословия за публикуването. В публикацията се споделя още, че Кейт има „ безмилостна жила за оцеляване “ и в никакъв случай не е „ взимала Меган под крилото си “, като двамата с принц Уилям са били „ внимателни още от началото “ по отношение на Маркъл , а това разстройвало принц Хари.

За Кейт Мидълтън Tatler написа още: „ Кейт свежда глава, тъй като цената да бъде кралица е доста огромна. Тя се показва за Кралицата и към този момент приказва като нея “.

Вижте тук общите моменти на Елизабет Втора и Кейт Мидълтън >>>

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР