В новия сезон на Игри на волята“ ще влезе бившето

...
В новия сезон на Игри на волята“ ще влезе бившето
Коментари Харесай

Емануела уреди Мартин Елвиса в Игри на волята“

В новия сезон на „ Игри на волята “ ще влезе бившето гадже на една от най-големите ни чалга изпълнителки. Лично певицата Емануела е ходатайствала за него пред продуцентите. Поне по този начин разнася по всички страни чалга фурията. Наскоро наши източници са дочули диалог на Емануела и нейни другари, в които обяснявала обстойно и нашироко по какъв начин е помогнала на някогашния си мъж да влезе в паметното риалити.

Според осведомени Мартин Николов – Елвиса ще е измежду участниците в новия сезон на „ Игри на волята “. Макар да не са дружно с Емануела, точно тя е употребява връзките си с продуцента, с цел да ходатайства да го вземат в продукцията. „ Да, по този начин е. Не мога да приказвам повече по този въпрос все още. „ Игри на волята “ е обичаното ми предаване и ще му притискам палци “, безапелационна е тя.

А на въпроса за какво го прави, откакто към този момент не са двойка, тя дава отговор по този начин: „ Това няма никакво значение. Ние сме били шест години дружно и аз знам какъв брой доста желае да бъде прочут, по тази причина помолих да го вземат в предаването “, споделя тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР