В новия клип фондация "Живот със Синдром на Даун" споделя

...
В новия клип фондация "Живот със Синдром на Даун" споделя
Коментари Харесай

Какво постигна Живот със Синдром на Даун след участието си в ПРОМЯНАТА

В новия клип фондация "Живот със Синдром на Даун " споделя постигнатото след присъединяване си в ПРОМЯНАТА и след стартирането на първия клип в интернет пространството. Основателите - семейство Красимир и Силвена са посветили живота си на това да описват за децата, които са с този синдром, едно от което е и тригодишната им дъщеричка Микаела. Христови споделят какво се е случило през 2017 година, какво са постигнали и по какъв начин оказват помощ да се случва смяната за хората със Синдром на Даун, година след стартирането на канала им.

"Живот със Синдром на Даун " осъществя 20 видеоклипа, в които демонстрират, че животът със Синдром на Даун е вероятен и е кондензиран с разнообразни нюанси: смях-сълзи, предизвикателства-успехи, трудности-постижения, благополучие и обич.

Зрителите се забавляват, смеят, научават скъпа информация, тъй като видеоклиповете засягат и доста съществени тематики за Синдрома на Даун. Показват по какъв начин дете със Синдром на Даун може да се развива, да научава и да реализира резултати, когато има екипна работа в фамилията, със експерти и в всеобща детска ясла/градина.

Благодарение на поддръжката на Нова Броудкастинг Груп видеоклиповете на фондацията доближават до голяма публика и за 2017 година са гледани над 2 100 000 пъти.

Всички видеа на плана "Живот със Синдром на Даун “ може да гледате в техния формален канал във Vbox7.com. За настояща информация следете тяхната Фейсбук страница.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР