"В новия Европейски парламент младите депутати са повече от предишния

...
"В новия Европейски парламент младите депутати са повече от предишния
Коментари Харесай

Ева Майдел става координатор на младите евродепутати от ЕНП

"В новия Европейски парламент младите депутати са повече от предходния мандат, тъй като младите европейци излязоха да гласоподават и дадоха своето доверие на съвременни, отворени и дейни политици. Като координатор на Мрежата на младите евродепутати от Европейската национална партия ще бъда гласът точно на това ново потомство. Ще създадем по този начин, че европейската политика да не наподобява като далечна тематика, с която се занимават малко на брой хора в Брюксел, а като нещо, което e близко да всеки жител. Ще ангажираме младите, като работим за съответни решения – повече благоприятни условия за предприемачество в Европейски Съюз, по-ниска безработица, уеднаквяване на разпоредбите и стандартите в Европа до цялостното довеждане докрай на Единния пазар, битка с климатичните промени ", съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел след среща на Мрежата, на която бе одобрена новата й позиция. Тя е първата жена и българка, заемаща тази позиция.

Мрежата от млади евродепутати е част от структурата на групата на ЕНП за връзки с националните парламенти. В нея влизат евродепутатите и депутатите от най-голямата европейска партия, които са били под 40 годишна възраст все още на избирането им – това са близо 30 евродепутати и над 350 национални депутати от страните в Европейски Съюз. Сред главните действия, които ще управлява Ева Майдел - са обмени сред национални и европейски депутати, както и взаимната работа с ръководителя на Групата на ЕНП Манфред Вебер и водачите на ЕНП.

„ Младите политици знаем по какъв начин по-добре да улавяме пулса на действителността, тъй като разбираме обществените мрежи като метод за съкращаване на дистанцията, постоянен и пряк диалог с жителите. Това ни оказва помощ да разбираме бързо за терзанията и проблемите им и да реагираме дейно “, разяснява още Майдел.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР