В новия епизод на Z-Kаст Иван Димов разговаря с генералния

...
В новия епизод на Z-Kаст Иван Димов разговаря с генералния
Коментари Харесай

От Одеса в Z-Каст: Украйна ни благодари, че не оттеглихме дипломатите си

В новия епизод на Z-Kаст Иван Димов беседва с генералния ни консул в ОдесаСветослав Иванов. Като че ли Министерство на външните работи е знаело, че се задава война в Украйна, с цел да изпрати на този пост точно началника на отдел " Управление на рецесии " в Ситуационния център, който съумя по време на най-тежките първи месеци от COVID-пандемията да прибере вкъщи хиляди българи от няколко континента.

Днес той изтегля два рейса с българи от Одеса, на следващия ден още най-малко един рейс. Според него той и екипът му към този момент не трябва да се прибират, тъй като би трябвало да оказват помощ на сънародниците ни, само че и по политически аргументи.

" Представителят на украинското министерство на външните работи в Одеска област ми се обади, с цел да благодари, че не сме се изтеглили ", сподели Светослав Иванов. " Това е още един метод да покажем, че поддържаме украинския народ в този тежък миг. "

Повече за обстановката в Одеса сега, и на другите места с българи, елементи за това кого обгръща наложителната готовност и кой може да бъде евакуиран - слушайте в 71-ви епизод на Z-Каст:

Можете да слушате в,,,.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР