В новия епизод на Hell`s Kitchen тази вечер от 21

...
В новия епизод на Hell`s Kitchen тази вечер от 21
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: нов конфликти и оспорвано състезание

В новия епизод на Hell`s Kitchen довечера от 21 часа ще забележим следващото на ден предизвикателство, което началник Виктор Ангелов е подготвил на участниците от двата тима. Този път значим е освен крайният резултат от техните умения в кухнята, само че и това да бъде налице за несъмнено време.

Готвенето по часовник сигурно е по-инфарктно и причина за пораждане на спорове. Ще забележим и по какъв начин участниците в Кухнята на Ада ще схванат що е то щафетно тичане.
 Снимка 413040

Три известни ястия ще съумеят съществено да ядосат готвачите и кулинарното състезание още веднъж ще премине и в областта на персоналните борби, поради високото его на някои от участниците.
 Снимка 413042

Един ще усети какво е да си пръв измежду равни. Зрителите пък ще разберем дали ще съумеят тимовете да се сплотят и да изпълнят вечерната си резервация макар неналичието на един от експертите. Тази задача се оказва съществено тестване както за мъжете, по този начин и за дамите.
 Снимка 413041

Допълнително напрежение ще внесе и една по-специална поръчка, която ще покаже кой от двата тима има нужните умения, с цел да се оправи със задачата. Ще разберем и кой ще бъде спечелилият на деня, както и ще има ли нови номинации и кой ще напусне Кухнята на Ада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР