В новия епизод на документалното риалити Шеф под прикритие“ този

...
В новия епизод на документалното риалити Шеф под прикритие“ този
Коментари Харесай

Търговски мениджър на пивоварна компания става работник в „Шеф под прикритие“

В новия епизод на документалното риалити „ Шеф под прикритие “ този петък от 21.00 ч. по NOVA комерсиалният управител „ Ключови клиенти “ на „ Ломско питие “ – Борислав Жеков , поема задачата, сложена му от управлението, да премине през производството на компанията като нов служащ, с цел да се опита да разбере проблемите в тези звена.

Борислав ръководи офиса на компанията в София, има 20 години опит на пазара на бири и дава отговор за връзката с националните хипермаркети и с локалните търговски вериги. Работата му в компанията е предизвикателство, тъй като бизнесът се развива и разраства, а историята на фабриката стартира при започване на XIX век с предприемаческия дух на чехите Малотин и Хозман. Двамата попадат в будния Лом, изпълнен с множеството страноприемници, където бирата не е позната като артикул. Начинанието им е сполучливо, тъй като генерации по-късно компанията съхранява традициите на класическото чешко пивоварство в България.

За задачите на прикритието си Борислав захвърля бизнес костюма, пуска брада и облича работни облекла, с цел да влезе в ролята на Нойко.
 Борислав Жеков
Професионалната му позиция, която не допуска директен контакт с служащите, му оказва помощ да се впише естествено в индустриалните процеси.

Още първия си работен ден той се среща с млада техноложка. Тя ще показа искрено какви проблеми среща в връзката с останалите служащи и подценяват ли я те поради възрастта й.

Преминал през софтуерните проби, Нойко влиза и в цеха за открита ферментация . Там ще се запознае с човек, който крепко ще го изпоти и ще докара шефа под прикритие до предпочитание да се откаже от задачата си. Следва ден, прекаран при служителка с 28 години стаж в компанията, която го впечатлява със мощния си дух и сила.
 Борислав Жеков
Каква е повода шефът да извика служащите, обучавали новия чиновник, и за какво от хубавото може да ти стане и неприятно, гледайте в извънредно човешкия епизод на „ Шеф под прикритие “ от компания, в която орисите на служащите се преплитат от генерации с историята на една сбъдната предприемаческа фантазия.

Следете  страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на  ", а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР