В новия епизод на документалното риалити „Шеф под прикритие“ изпълнителният

...
В новия епизод на документалното риалити „Шеф под прикритие“ изпълнителният
Коментари Харесай

Шеф под прикритие понижи изпълнителен директор до начинаещ

В новия епизод на документалното риалити „ Шеф под прикритие “ изпълнителният шеф на компания за продажбата на жилищни парцели – Антон Андонов се подлага на цялостна образна промяна, с цел да получи същинска противоположна връзка от консултантите на компанията.

Професионалната му мотивация е да откри действителната позиция на консултантите за работата, изказана пред сътрудник, а не такава, каквото биха я споделили пред изпълнителния шеф. За задачата шефът, влезнал в частния бизнес през 1992 година, се трансформира в геодезиста Теодор Михайлов - новак непретенциозен сътрудник от Силистра, на който се постанова да се запознае с главните специфики на работата по време на фотосите на фиктивни корпоративни видеа за образования на нови чиновници.
 Антон Андонов в новия епизод на Шеф под прикритие Антон Андонов в новия епизод на „ Шеф под прикритие “
Истинското доказателство за триумфа на цялостната смяна във визията му е фактът, че даже синът на Антон не съумява да го разпознае. Само часове по-късно обаче при първата среща с консултантка от един от офисите на компанията шефът е на косъм да бъде оголен. Следва игра на котка и мишка и единствено хладнокръвието на мениджъра избавя обстановката. Запознат в елементи с аспекти на работата, шефът под прикритие предизвика служителката с неуместни въпроси още по време на първия оглед и открива отклонения от фирмените правила.
 Първата среща на Антон Андонов с консултантка от един от офисите на компанията Първата среща на Антон Андонов с консултантка от един от офисите на компанията
В идващите няколко дни изпълнителният шеф ще научи повече за проблемите, с които се сблъскват работещите дами, които сами отглеждат дребни деца, а млад и упорит съветник ще го провокира с надменното си държание.

Очаквайте извънредно ексцентричните, трагични и стресови обстановки, в които ще попадне Антон Андонов в новия епизод на „ Шеф под прикритие “ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Фейсбук страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox7.com, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

Вижте какво описаха за Vesti.bg част от останалите участници в „ Шеф под прикритие “:

Управител: Всеки почтен и ефикасен бизнес би трябвало да се покаже пред обществото

Шеф под прикритие: В първия ден получих бъбречна рецесия

БГ шефове под прикритие - вижте фотоси ПРЕДИ и СЛЕД
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР