В новия епизод канала Mamma mia продължава с морската серия,

...
В новия епизод канала Mamma mia продължава с морската серия,
Коментари Харесай

Свежи летни идеи за игри на плажа

В новия епизод канала Mamma mia продължава с морската серия, непосредствено от плажа!

Този път ще ви покажем няколко хрумвания, с които децата да не скучаят, а вие да почетете брошура, да пийнете коктейл или...поне да опитате!

Игра с джапанки и пръчки

Нареждате няколко пръчки, които по този начин или другояче се намират по плажа и ги забивате в пясъка като колчета. Идеята е детето да ги цели с джапанките си, като задачата е да ги събори, като се отдалечи на най-малко 2-3 м от тях. Определете брой точки за всяка от тях – надлежно за тези, които се целят по-трудно - повече точки. Хубавото при тази игра е, че не ви коства никакви финанси, а децата откровено се забавляват.

Пясъчни крепости

Класика в жанра. Даже не е наложително да е палат, значимото е да се сътвори хубост от мокрия пясък. Може да се извършите даже …торта, да вземем за пример. И да я декорирате с мидички. Отново не коства нищо, а и е занятие, което лишава много време, които вие може да оползотворите за себе си. Или пък да го вършиме дружно с децата, какво по-сплотяващо занятие?

Заравяне в пясъка

Също класика в жанра. Тук може да употребявате творчеството си и когато детето се зарови в пясъка до кръста, да му се направи опашка на нимфа и …мда, имате съвършената фотография!

Морски шах

Да, тъкмо този, за който си мислите е! Само, че вместо лист и химикал, употребявате пръчка, с която „ пишете “ върху мокрия пясък. И след това си знаете - положителните остарели О и Х. Освен за шах, може да употребявате и морския бряг за бесеница, според от това дали детето я харесва повече. И може и да им зададете тематика за рисунка, в случай че ги влече изобразителното изкуство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР