В новия брой на вестник Марица“ четете: Позорят публично длъжнициФирми

...
В новия брой на вестник Марица“ четете: Позорят публично длъжнициФирми
Коментари Харесай

Четете в Марица: Позорят публично длъжници

В новия брой на вестник „ Марица “ четете:

Позорят обществено длъжници

Фирми за бързи заеми позорят обществено длъжниците си. При всяко забавяне на вноската техни чиновници разлепят сигнално червени стикери, където с огромни букви е изписано „ Длъжник “, а изпод ръкописно са изписани имената на борчлията.

Вода от Родопите потича от чешмите в Пловдив със 150 млн.

Около 150 млн. лв. ще коства реализирането на чакания с десетилетия план за водоснабдяване на Пловдив и още 6 общини с чиста планинска вода от язовир " Въча ". Проектът може да се осъществя и с публично-частно партньорство.

Жаби крякат в центъра на " Тракия "

Строителен ров в центъра на ЖР " Тракия " се трансформира в тресавище, от което в жегата се разнася ужасна смрад. Развъдник на жаби, мухи и комари се намира на 30 метра от районното кметство. Мръсно е и мирише нетърпимо, само че това е по-малкият проблем.

Малтепе ще подреди Пловдив до Рим и Атина

„ Малтепе ще се трансформира до няколко години в обект със международно историческо значение ​- на никое място няма изцяло непокътната кула от римско време като тази. Това сподели при откриването на новия археологически сезон доцент доктор Костадин Кисьов.

Напъден от Локо отива в Бенфика

Сензационен трансфер е напът да реализира някогашен футболист на Локомотив Пловдив, за който на Лаута надали някой си спомня. Черно-белите могат горчиво да съжаляват, че рано-рано изпуснаха халфа Осама Рашид.

А се оказа, че той е бил прикрит елмаз. Защото към него има интерес от португалския първенец Бенфика, който е подготвен с мултимилионна оферта към сегашния му клуб Санта Клара. Според локалните медии грандът от Лисабон е подготвен да извади 5 милиона евро до затварянето на трансферния прозорец.

Мария от Френската по стъпките на Уилям и Кейт

Най-красивата абитуриентка на България за 2013 година - Мария Грозданова от Френската гимназия в Пловдив, е призната в университета, където принц Уилям среща бъдещата си брачна половинка Кейт Мидълтън- Сейнт Андрюс, в сложната компетентност тероризъм и политическо принуждение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР