В новия брой на Списание 8, в който водещата тема

...
В новия брой на Списание 8, в който водещата тема
Коментари Харесай

Димитър Недков: Във война сме!

В новия брой на Списание 8, в който водещата тематика е за конспирациите по отношение на ковид, може да прочетете и прелюбопитно изявление с Димитър Недков. Предлагаме ви част от него.
Купете броя от тук
За абонамент тук
Гледайте клип с присъединяване на Димитър Недков от срещата ни с него по време на LIVE в 8 със Списание 8

... Коя от изброените тайни теории смятате за най-реалистична: Китай пуска вируса, Съединени американски щати пуска вируса, изтърван инцидентно от лаборатория в Ухан, план на Бил Гейтс, 5G, други?
... Въпросната лаборатория в Ухан е дълготраен транснационален корпоративен план със значимо присъединяване на американско-френски биотехнологични компании, налапали въдичката за примамливи стопански условия в Китай. Колкото до безжичната информационна, и то китайска, технология 5G - нейните честотни характерности пораждат все по-основателни подозрения за директна интервенция в биохимичното устройство на човешкото тяло.
Но 5G ще бъде съществена сюжетна линия във втория сезон на сериала, който освен ще гледаме, само че и всички очевидно ще бъдем въвлечени в безмълвната масовка на статистите в сюжета, който един Бог единствено знае до каква степен ще докара човечеството.
Най-много обаче са въпросителните към персоната на Бил Гейтс и плановете на неговата прекомерно състоятелна фамилна фондация, която забележете - е записана в частна изгода. Именитото гуру на най-популярния, съвсем монополен в света софтуерен артикул, внезапно демонстрира дълготраен интерес към биохимията и вирусологията – заменя клавиатурата с епруветките?!
 
... Опасна ли е 5G мрежата съгласно вас? Защо YouTube смъква клипчета за 5G?
Склонен съм да употребя израза... „ пагубно ще е “... и то не под въздействието на клипчетата в YouTube. Апокалипсизмът на предчувствието ми се основава на надалеч по-сериозни осведомителни източници. Технологията 5G е новата „ атомна бомба “ в решаващата трета международна война, която тече сега - осведомителната - борбата за паметта човешка и дарения ни свише разсъдък. В Хирошима и Нагазаки предупредително показно изпепелиха телата. Сега да го назовем, че следва „ изпепеляването на съзнанието “.

Ще има ли „ Нов международен ред ” след ковид?
... Животът ще е неосъществим по модела преди ковид. Не знам дали скоро ще има „ Нов международен ред “, само че към този момент живеем в доста по-страшен от войните през двадесетия век международен безпорядък. Отсъствието на водачи, които да са „ с всичкия си “, е осезаемо и за жалост, с съдбовни последствия. Докарахме я до сериозен недостиг на натурален разсъдък, който да може да седне да се разбере „ като хората “ с изкуствения. Като за начало ще процъфтят искрено безкнижни, властнически режими с диктаторски уклони, и то даже в земите на старите демокрации. Ние към този момент сме във война, само че за жалост, към този момент даже в Русия войната не е Отечествена.


Димитър Недков e създател на известни документални и художествени творби, изследващи взаимоотношенията сред индивида и сътворената от него хилядолетна история: „ Масоните се върнаха в България “; „ Заплахата Дан Браун “; трилогията „ Знакът на българина “; утопията „ Президентът “. Сценарист е и режисьор на телевизионния сериал „ Знакът на българина “; коментатор в публицистичните телевизионни поредици „ Въпрос на позиция “ и „ Новото знание “. Изследовател на ролята и смисъла на тайните общества за развиването на цивилизациите. Счита жанра теории на конспирацията за положителен стимулатор на човешкия блян за знание, отвън рамките на официозната историческа идея.
Всичко за тайните теории по отношение на ковид може да намерите в юнския ни брой.
Купете броя от тук
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР