В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип

...
В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип
Коментари Харесай

Sportal.bg подкаст - Вечното дерби, гост: Петър Витанов

В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип Друмчев гостува някогашният ас на ЦСКА Петър Витанов. В серия от излъчвания подкастът връща лентата към знакови мачове сред армейците и Левски. 

В този епизод тематиката е дербито от 1 октомври 1989 година, в което Христо Стоичков вкарва популярните си четири попадения в мрежата на " сините ". Първият гол за " алените " пък е дело на именития Трифон Иванов.
5
Петър Витанов проучва армейските голове във вратата на Здравко Здравков в дуела, игран няколко дни след фиаското на Левски против Антверп в евротурнирите и тъкмо след заминаването на капитана на ЦСКА Любослав Пенев за Валенсия. Патрика, както е прочут измежду почитателите, описа за тежестта на фланелката с номер 9, която наследява от Ел Голеадор, и за своя прякор. Витанов разяснява и шегата, която Стоичков си прави със " сините " в идващото дерби - напролет на 1990-а, когато се появява с номер 4. Бившата армейска звезда приказва и за слуха, че футболистите на Димитър Пенев стопират да играят при 5:0. Патрика разкри и куриоз, случил се на дуела Етър - Кайзерслаутерн за КЕШ. 

Пълен запис на Вечното дерби от 1 октомври 1989 година с достоверния коментар на Николай Колев - Мичмана и Митко Чуков може да намерите в YouTube канала на Sportal.bg .
 " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Емил Спасов  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Пламен Марков
Последвайте ни в обществените мрежи на Sportal.bg във Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube и в подкаст каналите ни Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Гугъл Podcasts.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР