В новия брой на Марица може да прочетете следните интересни

...
В новия брой на Марица може да прочетете следните интересни
Коментари Харесай

Четете в Марица: Извънредни проверки на тъканните банки

В новия брой на „ Марица ” може да прочетете следните забавни тематики и разработки:

1. ДАНС удари Държавна организация „ Автомобилна администрация “ в Пловдив поради пожелан подкуп, научи „ Марица “. Тарашът стартира малко преди 9 сутринта през вчерашния ден с нахлуването на 5-има униформени и най-малко още толкоз цивилни. Те отделиха етажа, на който се обитава ДАИ - Пловдив, и връщаха идващите жители. До публицистичното привършване на броя публична информация за акцията не беше оповестена. По непотвърдена публично информация краткотрайният началник на ДАИ - Пловдив, Анна Генова е била арестувана с още четирима чиновници.

2. След като преди две седмици пловдивският Общинският съвет гласоподава срещу отдаването на Антовата къща чартърен, през днешния ден парцелът в Стария град още веднъж е част от дневния ред на общинарите. На последното съвещание в настоящия състав ще се гласоподава проектодоговор за наем на Антовата къща за период от 5 години. Така тя ще се трансформира в частна благосъстоятелност, откакто офертата на компания " Евробаланс Трейд " ЕООД на Йорданка Ташева завоюва безапелационно пред тази на единствения различен претендент - публично-частното сдружение с общинско присъединяване - " Свободна Зона - Пловдив " АД.

3. Здравко Димитров пое ангажимент към Дружеството на пловдивските писатели да им даде нов креативен дом. Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Пловдив се срещна с тях в залата на читалище „ Възраждане “.

4. Пловдив има потребност от своя туристическа атракция, по този начин както Търново има спектакъла „ Звук и светлина ”. Това сподели в изявление за „ Марица ” специалистът по туризъм Виделина Гандева. В него тя изяснява за какво не можем да изчислим тъкмо броя на туристите посетили града ни и по какъв начин не съумяваме да го маркетираме в международните онлайн платформи.

5. Тъканните банки, които вземат и съхраняват проби от пъпна шнур ще бъдат подложени на изключителни инспекции, шефът на Изпълнителна организация " Медицински контрол " Росен Иванов издаде заповеди за осъществяване на изключителни инспекции на тези лечебни заведения, които имат позволения да реализират такива действия, оповестиха от организацията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР