В нови клип на Ави Бенеди „Bailame Así“, Виктория се

...
В нови клип на Ави Бенеди „Bailame Así“, Виктория се
Коментари Харесай

Мис Силикон Виктория Петрова удари дъното: Тресе задник и цици в чалга клипове


В нови клип на Ави Бенеди „ Bailame Así “, Виктория се появява единствено по боди, разкривайки обилно дупето и гърдите си си. За страдание на почитателите й обаче тъкмо този кадър е цензуриран. Bailame Así

Няколко дни по-късно във видеото към парчето на „ Двойно влюбен " на фолк фурията Яница, Виктория 2017 още веднъж демонстрира силиконовите си бомби, вживявайки се в ролята на прелъстителка. Тук не демонстрира толкоз плът, колкото в първия клип, само че въпреки всичко остава прекомерно малко на мъжките мечти.

Със сигурност Виктория желае да поддържа имиджа си на неприятно момиче и няма да спре да предизвика отрицателните реакции на почитателите си.

На-скандалната изцепка на миската беше кадър, на който тя обилно демонстрира най-интимните си елементи от болнична стая. Тогава потегли и слухът, че Вики е била принудена да направи аборт от богат женен предприемач. Тя обаче нито удостовери, нито отхвърли мълвата.

Преди месец миската се раздели с дългогодишния си другар, като го упрекна, че я заплашва да я залее с киселина. Дали това е истина или следващия пиар трик остава тайнственост, както не е ясна и повода за неочакваната разлъка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР