В новата заповед на Кацаров прави впечатление нещо за зелените

...
В новата заповед на Кацаров прави впечатление нещо за зелените
Коментари Харесай

Балтов към Кацаров: Голям залък лапни, голяма дума не казвай

В новата заповед на Кацаров прави усещане нещо за зелените документ. Експертите на Кацаров преди 10 дни споделиха, че след първа имунизация може човек да си върви умерено по улицата.

Това съобщи на ексклузивен брифинг на ГЕРБ претендентът от гражданската квота на партията проф. Асен Балтов.

" Експертите още веднъж са взели решение и в този момент са го създали да може да се върви след 15-ия ден. Това е вярно от здравна позиция. Това обаче е един безпорядък. Хартиен локдаун има сега. Утре ще се измисли нещо друго ", счита той.

" Не мисля, че някой се преценява с учителите и хората, работещи в образованието “, счита Балтов и прикани те да изкажат гласно позицията си ", съобщи Балтов.

„ Много е значимо да се каже, че това, което направи Кацаров, в последните дни, виждаме, че е подбудено от „ политическо популистична целенасоченост “ “, сподели Балтов.

" Има една национална сентенция „ Голям залък лапни, огромна дума не казвай “. Няма места в лечебните заведения, реанимациите са цялостни “, установи Балтов.

По думите му, това което се вижда е проект, който не е правилен и несъответства на това, което беше признато като скица за деяние от Министерски съвет.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР