В новата версия Google Chrome 75, която ще се появи

...
В новата версия Google Chrome 75, която ще се появи
Коментари Харесай

В очакване: Google Chrome ще зарежда страници по-бързо

В новата версия Гугъл Chrome 75, която ще се появи през май тази година, ще се появи функционалност „ мързеливо “ ревизиране. Тази функционалност доста ще усили скоростта на работа на браузъра и ще разреши да се спести от трафика, осведоми изданието gagadget.

По думите на ръководителя на създаването на Chrome Еди Османи, в режим „ мързеливо “ ревизиране наличието на уеб страницата ще е налично единствено отчасти. Освен това ще може да се избира кой запас да се зарежда мигновено, а кой – с новата функционалност.

В по-голямата си част това изобретение ще е настоящо в случаите, когато има доста изображения и графики. То ще бъде потребно за разработчиците, защото ще могат да задават приоритет на интересуващи ги детайли, в това число рекламата.

Chrome 75 се чака през май за Windows, Mac, Linux, Chrome OS и Android.

По-рано бе обявено, че в Гугъл са измислили метод по какъв начин да ускорят мултизадачността, разработвайки втора тестова версия на Android 10 Q. Втората версия към този момент е налична за Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР