В новата си книга излага вижданията си за 21-ви векПоследният

...
В новата си книга излага вижданията си за 21-ви векПоследният
Коментари Харесай

Михаил Горбачов издава завещанието си

В новата си книга излага вижданията си за 21-ви век

Последният руски президент Михаил Горбачов ще разгласява нова книга, която показва като политическото си наследство. В нея някогашният водач ще изложи вижданията си за 21 век, заяви издателят му, представен от Франс прес.

Премиерата на " Бъдещето на световния свят " на 88-годишния Горбачов ще бъде на 23 септември в Германия и на 2 октомври във Франция.

На страниците й, той предизвестява за следното: " Световната политика следва извънредно рисков процес. Съвременните военни действия са предвестител на действителна война. "

Горбачов е последовател на тезата, че Русия ще играе една от най-важните функции в изменящия се свят. Преди време, той разяснява, че страната му не може да бъде нито осъдена, нито изолирана. Според него е време Западът да се откаже от сходни опити.

Лауреатът на Нобеловата премия за мир, който светът запомни като водачът, разрешил разпадането на социалистическата система без приложимост на военна мощ, отбелязва, че " обезпечаването на мира е основно изискване за решаването на световните проблеми... "

Книгата на Горбачов излиза от щемпел малко преди 30-ата годишнина от рухването на Берлинската стена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР