В нова творческа сфера влиза водещата и бивша съпруга на

...
В нова творческа сфера влиза водещата и бивша съпруга на
Коментари Харесай

Вихра става астролог

В нова креативна сфера влиза водещата и някогашна брачна половинка на продуцента Иван Христов Вихра Петрова , разбра HotArena.

А точно астрология. Водещата, която преди дни навърши 44 година, следва по специалността и напълно скоро да приключи, като с неспокойствие чака да стартира практиката си. Именно в духа на астрологията е и тортата за празника на Вихра, която е украсена с всички планети. " Освен малкия екран, другата ми огромна обич е астрологията, която открива нови светове пред мен. Всеки ден Вселената ми дава доказателства, че инцидентни срещи няма ", разяснява Петрова в обществените мрежи и сподели сладкото прелъщение. Водещата чества в стеснен фамилен кръг и не подвигна ваучър поради противоепидемичните ограничения против ковид.

За празника тя си пожела здраве и триумф, с изключение на в персонален и в професионален проект като написа: " Пожелавам си още доста рождени дни в ефира на моето предаване с такива чудесни хора, с които чествах преди 10 години. Пожелавам си сполучливо да завърша образованието си по астрология и доста правилни почитатели като вас ", написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР