В Нова тв пак го удариха на връзкарство. Гала бе

...
В Нова тв пак го удариха на връзкарство. Гала бе
Коментари Харесай

Сълзи, сополи и връзкарство! Стефан в изповедалнята, а Гала подсмърча и си гука с него: Обичам те, пиленце!

В Нова тв отново го удариха на връзкарство. Гала бе " сюрпризирана " от включване от Къщата на " ВИП Брадър ". В изповедалнята бе поканен Стефан, който получи опция да се чуе с обичаната си, под предтекст, че дава изявление онлайн от шоуто, с цел да опише по какъв начин е ситуацията там.

Веднага щом го видя Гала се ухили и стартира да се радва.  След минутка обаче заподсмърча и забърса очите си, написа Блиц.

Стефан незабавно поде: " Първо желая да кажа на Гала, че е извънредно красива! " Кристина Патрашкова реши да подхване обаче съквартиранта с въпроси за формата. Тя го зачекна за вчерашната игра с кутиите на истината, след която Нора се обиди на Стефан.

" В края на играта трябваше да се вземат оптимален брой купчета, с цел да се увеличи бюджета. Не познавам Нора и не мога да настоявам, че става въпрос за някаква ненавист. Исках да кажа, че като цяло не одобрявам този вид държание, който познавам от медиите. Исках да повиша седмичния бюджет ", съобщи той.

Гала го прекъсна, казвайки му информация от външния свят: " Котката и Ранди са супер, всичко е наред. Не мога да ти дам друга информация, с изключение на за животните ", съобщи тя.

Патрашкова обаче непоклатимо продължи да тормози Стефан с въпроси. 

" Тази заран всичко е наред. Повечето от вас са били в Къщата. Не е по този начин обаче, както си го представях. По-различно е. Не е по никакъв начин неприятно. Мислех си, че ще се усещам като под наблюдаване или като мравка. Ние към този момент се усещаме като посетители. Още се опознаваме. Интересно ни е да поддържаме връзка един с различен ", поде Стефан. 

" Имам към този момент всякакви наблюдения. Много приятно  сюрпризиран съм от Папи Ханс.  Той е в действителност невероятна изненада. Изключително  надарен човек.  Много мога да приказвам за него,  но би трябвало аз да печеля този формат , а не той. Наско е доста симпатично момче, бях с друго мнение за него преди Къщата. По-трудно ми е да поддържам връзка с Нора и Диона. Всъщност по-точно просто не сме почнали контакт с тях задоволително интензивно. Големите звезди - Ваня и Ева се държат с нас като че ли сме на едно равнище с тях, вземат участие пълноправно в всекидневието. Готини са, описват занимателни истории ", добави той. 



" С Кулагин не мисля, че ни е гладка връзката ", присети се някогашният ко-водещ на " На кафе ".

Гала обаче реши отново да се включи в диалога им и то много ревностно. " Виж, аз желая да знам с кого спиш на едно легло! Все още не съм наясно и камерите не са показвали ", сподели тя

" За 4 дни минах през 8 кревати, до момента в който намеря подобаващото...  Шегувам се! За страдание съм на едно легло с Веско Плачков, но  не бързай да се радваш.  Ние кардинално двамата мислим да вършим компания на Папи на открито, само че ще забележим ", сподели Стефан. 

Директната връзка от Къщата трябваше да бъде прекратена и Гала реши да каже нещо за " довиждане " на изгората си:   " Обичам те, пиленце! ", съобщи тя  и получи същото в отговор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР