В нова книга на екстрасенса на принцеса Даяна – Сали

...
В нова книга на екстрасенса на принцеса Даяна – Сали
Коментари Харесай

Ясновидката на лейди Даяна предсказала съдбата на нейните синове

В нова книга на екстрасенса на принцеса Даяна – Сали Морган – е разказан диалог с, в който тя предсказала брака му с Меган Маркъл и ориста на принц Уилям, написа изданието Daily Mirror.

Морган твърди, че се срещнала с Хари, когато той бил на седем години. Години по-късно тя срещнала принца по време на карнавал в Кенсингтън, а първият сериозен диалог сред тях се провел преди към осем години. По думите на ясновидката принцът самичък й позвънил и я попитал по какъв начин е починала майка му.

Телефонният диалог траял към 45 минути. Морган посъветвала принца да зададе същия въпрос на вуйна си Сара Маккоркодейл, на която тя преди време предсказала гибелта на Даяна. Тогава Хари се поинтересувал какво чака в бъдеще, а Морган го уверила, че Уилям ще стане крал и с него всичко ще бъде наред.
Принцове Уилям и Хари още са скарани, само че има нещо, което ги свързва мощно
Нито събирането на погребението на херцога на Единбург, нито положителните планове на принц Чарлз са довели до помиряване сред Хари и Уилям...

Още един въпрос се отнасял до цвета на косата на бъдещата брачна половинка на Хари, който тогава още не познавал. По думите на Морган тя предсказала, че принцът ще се ожени за брюнетка, и се оказала права.

Екстрасенсът счита, че Хари и Меган постоянно ще бъдат дружно, без значение от нищо. „ Хари в никакъв случай няма да остави своите деца “, написа тя.

е майка на принцовете Хари и Уилям. Тя почина в автомобилна злополука в нощта на 31 август 1997 година в Париж, когато мерцедесът, в който тя пътуваше с милиардера Доди Ал-Файед, се вряза в стената на тунел. Преди злополуката папараци преследвали автомобила. Хари счита, че английските таблоиди са причастни към гибелта на неговата майка.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР