В нова афера се е забъркала дъщерята на Ваня Щерева

...
В нова афера се е забъркала дъщерята на Ваня Щерева
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева заби Тино от „Гласът на България”

В нова спекулация се е забъркала дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, издадоха пред „ Уикенд ” нейни другари. Младата провокаторка Мила Роберт си е паднала по финалиста от последния сезон на „ Гласът на България ” – Тино.

Русокосата изпълнителка инцидентно го чула в шоуто за млади гении на Би Ти Ви преди няколко месеца и била мощно заинтригувана от неговия компактен секси тембър. Самата тя преди години е взела участие в предаването, единствено че за разлика от Тино отпадна доста преди финалите. Останал ѝ обаче навикът да гледа шоуто. Когато за първи път видяла Тино, оповестила, че няма да спи умерено, до момента в който не се запознае с него. Говори се, че се влюбила още преди да го е видяла онлайн. Първата им среща била в столичен клуб. Оказало се, че двамата има доста общи неща – освен че се занимават с музика, само че и обожават Русия. Последвали още няколко срещи, до момента в който стане ясно, че не са „ просто другари ”.

Тино сякаш имал сериозна другарка, която обаче живеела в Лондон, а е известно, че очи, които не се виждат, се не помнят. „ Тино беше като зомби, откакто срещна Мила. Приятелката му усети, че нещо не е наред ”, описаха още източниците на „ Уикенд ”.
Засега връзката сред дъщерята на Ваня Щерева и Тино не е публично оповестена и минава по-скоро в рубрика „ забежки ”. Но двамата имат доста общи участия по клубовете, което още повече ги сближава. Самата Мила до неотдавна имаше сериозен другар. Също като нея той е правоприемник на известна родна театралка. Това е артистът Константин Еленков – наследник на режисьорката Диана Добрева. Явно обаче новата тръпка се е оказала по-силна от остарялата обич...
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР