В нощта на 7 срещу 8 април ще сме свидетели

...
В нощта на 7 срещу 8 април ще сме свидетели
Коментари Харесай

Пълнолунието тази вечер носи баланс и положителна промяна, ето какво да очаква всяка зодия

В нощта на 7 против 8 април ще сме очевидци на явлението Супер Луна. Перигеят на Луната ще бъде на 7 април в 21:10 – 8 часа и 25 минути преди пълнолунието на 8 април в 5:35 ч., оповестяват dariknews.bg.

Пълнолунието довечера ще бъде най-голямата Супер Луна за годината и ще бъде във Везни. Този съществен въздушен знак прави салдото и хармонията централни за неговото значение.

Обикновено пълнолунието основава спор сред две крайности – по какъв начин желаете да се чувствате по отношение на това по какъв начин в действителност се чувствате – и когато пълнолунието е във Везни, се пробвате да откриете златната среда сред вашата накърнимост и силата си. Нека това пълнолуние ви покаже пътя към намирането на щастливия баланс във всички страни на живота.

Задава се специфична Супер Луна на 8-ми април: желанията ни ще бъдат чути >>>

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете хубостта на пълнолунието, с цел да разберете неговата мощ. Тази точка на лунния цикъл е, когато Слънцето и Луната образуват тъкмо опълчване, предизвиквайки прочувствена активност и сурови разкрития .

В астрологията слънцето ръководи вашето външно Аз, до момента в който Луната ръководи вашето вътрешно Аз. Когато тези две небесни тела са в несъгласие, е мъчно да скриете вродените си усеща и истината съвсем постоянно се обяснява по някакъв метод.

Вашият хороскоп за пълнолунието през април 2020 година ще опише истините, които следва да разкриете.
Какво да чака всяка зодия от пълнолунието този април 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието този април  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието този април  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието този април  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието този април
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР