В нощта на 27 февруари 2022 г. лидерите на европейските

...
В нощта на 27 февруари 2022 г. лидерите на европейските
Коментари Харесай

Втората студена война е официално обявена

В нощта на 27 февруари 2022 година водачите на европейските и американските страни оповестиха нови стопански наказания против Русия по отношение на военната интервенция в Украйна. По-специално, валутните запаси на Банката на Русия ще бъдат блокирани, съгласно взаимно изказване на водачите на страните от Европейски Съюз, Англия, Съединени американски щати и Канада.

Първо се подсигурява, че определени съветски банки ще бъдат отстранени от системата за транзакции СУИФТ. Това ще изключи тези банки от интернационалната финансова система и ще навреди на способността им да работят в международен мащаб.

Второ, постановат ограничаващи ограничения, които ще попречат на Руската ЦБ да употребява интернационалните си запаси по метод, който подкопава резултата от глобите.

На 18 февруари 2022 година Централната банка на Русия заяви, че нейните интернационалните запаси се правят оценка на 643 милиарда $. Тези милиарди са сложени във валутни активи и в злато. Повече от 300 милиарда $ са вложени в задгранични скъпи бумаги, над 150 милиарда $ се държат на депозити в задгранични банки.

Още към 130 милиарда $ са в злато на територията на Руската федерация, 30 милиарда $ са в МВФ и специфични права на тираж. Тази част от запасите не би трябвало да бъде блокирана.

Приблизително 13% от златните и валутни активи на Централната банка (на стойност 77 милиарда долара) са деноминирани в китайски юани, беше регистрирано в средата на 2021 година Тъй като Китай не е наложил наказания против Банката на Русия, тези активи не би трябвало да бъдат блокирани.

По принцип става дума за явни пиратски дейности, които Западът търсеше мотив да вкара. Отбелязвам, че за разлика от случая с Иран, Съветът за сигурност на Организация на обединените нации не одобри никаква резолюция по отношение на глобите. Това значи, че от позиция на интернационалното право те са изцяло противозаконни и се одобряват въз основа на васалитета на слаби страни. Отдавна обаче е безсмислено да се приказва за някакъв тип интернационално право, тъй като е тъпкано от самото начало от един и същи член на Съвета за сигурност от Северна Америка след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

В това отношение Руската федерация към този момент не дължи никакви пояснения за дейностите си. Необходимо е да се подхващат не просто контрамерки и контрасанкции, а да се стартира редовно заличаване на Запада, като обединен център на международното зло.

Вече няма значение дали контрамерките ще бъдат огледални или не. Необходимо е да се открие огън от всички дула.

1) Арест и конфискация на дялове на западните пирати в съветските компании.Привет на западните вложители с техните стотици милиарди долари!

2) Неопределен мораториум върху изплащането на дивиденти на всички компании, като се изключи бюджета на Руската федерация. Привет на ТНК и хедж-фондовете!

3) Конфискация на лизинговата техника и преустановяване на заплащанията. Привет на “Еърбъс” и “Бойнг”!

4) Късане на договорите за доставка на петрол, газ, въглища, исполин и алуминий и цялостно затваряне на кранчетата, като се изключи южната посока, защото Сърбия седи на тръбата и към този момент Турция. Привет на енергетиката, самолетостроенето и промишлеността!

5) Затваряне на въздушното пространство над страните от ОДКБ и някогашна Украйна. Затваряне на Северния морски път за западни компании. Привет на западните самолетни компании с нерентабилни полети 1,5-2 пъти по-дълги с бързо повишаване на цените на горивата!

6) Прекратяване на всички заплащания по външния дълг в сходство с форсмажорните условия. Привет на западните банки.

7) Преустановяване на договорите за доставка на горивни касети за атомни електроцентрали на страни, подкрепили икономическата война. Изключване на прибалтийците от БРЕЛЛ.

8) Всякакви военно-технически ограничения за отбрана на съветското население и съдружниците на всички места по света. Приветотново на Прибалтика.

9) Всякакви стопански и механически ограничения за заличаване на стопанските системи на Запада, до отпечатване на подправени евро и долари, образуване на всеобщи митинги и протести, събаряне на управляващите.

10) Пълно поразяване на вътрешната пета колона, елиминиране на сътрудници на въздействие: непознати шпиони - физически, платени курви и дегенерати - юридически, морални и психиатрични. Не изключвам строги ограничения против най-противните русофоби и избягалите на Запад изроди. Привет на МБХ, Закаев и прочие отпадъци. Отмяната на мораториума върху смъртното наказване се подразбира.

11) Тайни интервенции по света за бойкот на инфраструктурата на западните стопански системи: кабели, тръбопроводи, петролни платформи, летища. Естествено, без жертви – това не е нашият способ.

12) За построяването на нова огромна Русия би трябвало да вземете несъмнено решение. Привет на Свалбард, Аляска и впрочем. Да не приказваме за новата икономическа политика, идеологията на развиване, публичната групировка и полезности.

13) Патентното право, конфискацията и ликвидацията на западните марки като “Макдоналдс”, “Кока-Кола” и “Икея”. За тях към този момент е писано неведнъж. Без лиценз, удръжки и авторски хонорари. Производство на генерични медикаменти и други.

Прекратяването на всички заплащания неизбежно ще докара до липса на парични средства по веригата във към този момент разтърсените стопански институции на Европа, а може би и в Съединени американски щати.

Рязко увеличените разноски от въвеждането на противозаконни наказания, скачащите цени на силата към този момент няма да могат да се компенсират от печатната преса.

Без подозрение неоконсервативната герунтокрацията на Съединени американски щати планираше да докара Европа до икономическо кръвопролитие, само че те не регистрират световния темперамент на процесите, които самите те стартираха. Те към този момент не са в положение да изнасят инфлация от излетите необезпечени трилиони.

Разбира се, западният блок в последния си гневен подтик ще се опита да завоюва и да окаже напън върху всички, в това число Индия и Китай, да не приказваме за другите значими играчи в Азия и Америка. Те би трябвало да създадат избор, макар че е явно, че по-голямата част от международната стопанска система не би трябвало да се подчинява на незаконния ред на по този начин наречения “Златен милиард”.

Резултатът от борбата може да бъде единствено разпадането на западната финансова система и стопанските системи на вражеските страни, последвано от премахването на техните режими и разпадането на военните блокове. Възстановяването на връзките може да бъде единствено на нови учредения, лишени от неравноправие, двойни стандарти и русофобия.

Не бива да се не помни, че западните режими не се употребяват с поддръжката на популацията, от дълго време не са избирани от никого и имат власт вследствие на фалшифицирани избори с поддръжката на медии, следени от специфичните служби.

На с тудена война като на война, само че ние няма да замръзнем! Наш ето дело е право! Победата ще бъде наша!

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР