В нощта на 22 срещу 23 септември се смята, че

...
В нощта на 22 срещу 23 септември се смята, че
Коментари Харесай

Есенното равноденствие наближава: Eто как да се възползваме от мощната енергия на този ден

В нощта на 22 против 23 септември се счита, че се случват чудеса!

През тази нощ настава есенното равноденствие, а поверията гласят, че на равноденствие се случват чудеса, написа една.бг.

В нощта сред 22 и 23 септември би трябвало да си пожелаем нещо от дълго време копняно, нещо ново, друго и мечтано.

Настъпващото Есенно равноденствие е следващия неповторим повратен миг, когато можем да се освободим от товара и кармичната обремененост, получени по време на хилядолетния си земна умелост. Това ни дава и невероятната опция да навлезем в новите пространства и сили чисти и необременени, свободни и открити, като одобряваме с наслада и Любов новото, което идва.

В дните на Равноденствие пък, продължителността на деня и нощта е идентична заради, което те съдържат смисловия заряд на грандиозната мощ, нужна за поддържането на равновесието в света.

Как вярно да формулираме желанията си, адресирани към Вселената, на 23 септември?

1. Есента е време на изсъхване, старите листа и цялата природа изсъхват, с цел да се даде място на нов живот. В деня на есенното равноденствие помислете какво към този момент е отживялост за вас, избавете се от него и  освободете място за нещо ново.

Това могат да бъдат както материални неща – облекла, движимости, бижута, по този начин и нематериални – връзки, планове, стремежи.

Съвет: не се колебайте да се отървете от всичко остаряло, което към този момент е остаряло и да вдъхнете живот на нови неща. Това ще даде невероятни резултати в бъдеще.

2. Есента постоянно е била време на признателност и наслада за реколтата за нашите предшественици. В този ден погледнете обратно и се порадвайте на достиженията и триумфите си, даже и на най-незначителните.

Съвет: Ако имате на кого да благодарите в този живот, направете го през днешния ден!

3. Именно на този ден Вселената, както в никакъв случай до момента, е открита за вашите стремежи. Смело мечтайте и си намисляйте стремежи. Важно е да  не сте скромни в това – намислете си най-невероятните фантазии и стремежи и оставете Вселената да ви даде повече.

Съвет: помнете, че на всеки се дава съгласно вярата му – даже не се съмнявайте, че желанията ви ще се осъществен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР