В нощта на 1 януари огън изпепелил апартамент в руския

...
В нощта на 1 януари огън изпепелил апартамент в руския
Коментари Харесай

Огнен ад за ЧНГ! 18-годишен драсна клечката на родителите си след скандал

В нощта на 1 януари огън изпепелил апартамент в съветския град Североморск, Мурманска област, предава Блокнот.ру. Пристигналите на място пожарникари помогнали да се извадят от горящото жилище стопаните - мъж и жена. Апартаментът е изгорен изцяло, а съпрузите са получили страшни обгаряния и са настанени в реанимацията. Лекари се борят за живота им. Криминалистите, почнали инспекция по случая, се натъкнали на обстоятелството, че домът е бил разпален съзнателно, а създателят на пожара е синът на стопаните - 18-годишният Артем. Той признал, че в празничната нощ се скарал много съществено с майка си и татко си. Той избягал към стълбището, драсвайки клечката на вратата след себе си.

Когато схванал какво е направил, побегнал към съседите да ги моли да викат пожарна.



Съседи описват пред публицисти, че младежът бил доста пийнал. Той се държал хулигански, обиждал с нецензурни думи хората в близост, карал се с родителите си, запвлашвал ги с кавга и най-после привел опасността в деяние.

По думите на спасителите, младежът бил несъответстващ, пречел да се гаси пожара и преплитал краката си.

Заподозреният е арестуван, оповестиха от полицията в Мурманска област. Установяват се обстоятелствата към случая. Според "Северпост.ru ", Артем, макар нежната си възраст, към този момент е обвинен по дело за кражба на автомобил и се намира под домакински арест.

В обществените мрежи поданици на Североморск разясняват, че младежът постоянно се напивал и в никакъв случай не бил образцов наследник.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР