В нормален диалог може да се намерят разумни решения за

...
В нормален диалог може да се намерят разумни решения за
Коментари Харесай

Каракачанов каза как може да се реши проблемът с медицинските сестри

В естествен разговор може да се намерят рационални решения за проблемите на медицинските сестри, само че не под напън. Това съобщи довечера в Плевен вицепремиерът по публичния ред и сигурността Красимир Каракачанов, министър на защитата.

Казвам рационални решения, а не под напън и без да се прави аритметиката дали парите ще стигнат, акцентира той.

"Мисля, че министърът на опазването на здравето има положително предпочитание да реши казуса. Надявам се да се откри решение, което да удовлетворява и двете страни - бюджетът и медицинските сестри ", посочи вицепремиерът. Помолен да разяснява метода за митинг той сподели, че не счита че е вярно "да отидеш в една държавна постройка и да останеш там, макар защитата, макар режима ".

"Това не е добър образец за съблюдаване на публичния ред. Никой не пречи да протестираш и да настояваш за своите права. Начинът, по който се прави, изостри страстите. Не - това не е тероризъм, само че е някаква форма на по-оригинален митинг, може би! ", добави Каракачанов.

Тази вечер в Плевен той показа своята книга за Тодор Александров, като призна, че към тематиката е имал интерес още като възпитаник.

Това е една от най-великите персони в нашата история, сподели създателят и призна, че е написал книгата, тъй като счита, че би трябвало да опише по наличен метод за огромна персона от нашата история, която е позабравена. Поуката за читателя, съгласно него, е "да не се разделяме! ". Истинският родолюбец би трябвало да търси в нашата история мотивацията си да бъде българин, акцентира Красимир Каракачанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР