В никакъв случай ние, от Продължаваме Промяната“, не можем да

...
В никакъв случай ние, от Продължаваме Промяната“, не можем да
Коментари Харесай

Петков: Изключено е да сме в общо коалиционно правителство с ГЕРБ

„ В никакъв случай ние, от „ Продължаваме Промяната “ , не можем да сме в общо съдружно държавно управление с ГЕРБ в този миг. Това е изключено , без значение по какъв начин се гласоподава вътре в зала “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков.

На въпрос дали Политическа партия биха подкрепили „ Демократична България “ (ДБ), в случай че те получат трети мандат за сформиране на държавно управление и бъде признат механизмът за следствие на основния прокурор в този му тип, Кирил Петков сподели, че не би застанал до ГЕРБ, само че би застанал до Демократична България , като добави, че с тях имат общи полезности, хрумвания и цели.

Петков взе участие в разискването на първо четене в правна комисия на законопроекта на Министерския съвет, който планува въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор .

Той означи, че законопроектът, който планува въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор, е може би най-важният, само че не единственият. " Той е доста по-голям от живота на този парламент, даже от опцията за държавно управление, тъй като това е проблем, който ние, като общество, сме имали в последните 30 години ", добави Петков. Според него текстовете в законопроекта не са противоконституционни , което се удостоверява от болшинство адвокати и експерти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР