В никакъв случай не може да се говори за бламиране

...
В никакъв случай не може да се говори за бламиране
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Когато и да подадат оставка ГЕРБ, винаги ще е късно

В никакъв случай не може да се приказва за бламиране на Нинова, както и за някакви съществени тези на вътрешнопартийната съпротива. Това съобщи в предаването " Още от деня " зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Христо Проданов.

Христо Проданова: Чест прави на управлението, че вкара в дневния ред на съвещанието на Националния съвет въпроса с основния редактор на вестник " Дума ". Както знаете той се оказа противоречив и макар че и други ръководители преди Корнелия Нинова са назначавали краткотрайно изпълняващ длъжността редактор на вестник " Дума ", очевидно личността на Йордан Минчев възбуди някакви съществени мнения и ползи в партията и управлението съгласно мен подаде ръка на членовете на Националния съвет като сподели " добре, ние откакто има проблем с личността на основния редактор, ето дайте да определим правила и да избере целия Национален съвет новия основен редактор на вестника.
Това, че ние спорим е нещо обикновено, безапелационен е още Проданов.

За страдание, поради политическата среда в България, това се приема като нещо ненормално.
Ние с президента приказваме това, което виждаме и за жалост то не е положително, изясни още Проданов. По думите му, " народът вижда и усеща, че това ръководство не може да се оправя и нещата вървят все по-зле и по-зле ".
ГЕРБ ръководи България към този момент 10 години - колкото и да чакаме това, нищо няма да се промени. Вижте, че вървим все по-надолу и по-надолу. В последна сметка толкоз си могат хората просто. Така че когато и да подадат оставка, постоянно ще е късно.
Той съобщи още, че неговото чувство е, че " изборите чукат на вратата " и е безапелационен, че те самите са приказва за предварителни избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР