В никакъв случай не говорим за разногласие. Става въпрос за

...
В никакъв случай не говорим за разногласие. Става въпрос за
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Аргумент да се увеличи максималния осигурителен доход има

" В никакъв случай не приказваме за различие. Става въпрос за съдружното съглашение, в което имахме доста явен ангажимент от първи юли изобщо да бъде изменен прагът на оптималния застрахователен приход ", това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев във връзка дебатите в Народното събрание по отношение на Бюджет 2022 и разразилите се полемики за това от по кое време да бъде признат новия предел на оптималния застрахователен приход.

" Искаме да има ясна предвидимост и диалози с компаниите за автоматизиран механизъм и коефициент, който да се съблюдава от тук нататък, с цел да няма изненади, когато някой нов пристигна на власт. Това е методът, по който би трябвало да се работи съгласно нас ", добави той.

" Очевидно някой в министерството на финансите по този начин е решил или поискал, само че няма мотив предвид на тези ангажименти. Аргумент да се усили оптималния застрахователен приход има. Средната заплата скочи, а ножицата стартира да се свива и затов е обикновено той да бъде повишен ", добави депутатът.

" Регулагори в България нямаше до през вчерашния ден. 12 години нямаше регулатор, който да работи ", безапелационен беше Ивайло Мирчев по тематиката енергетика и измененията в КЕВР.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР