В неприятна ситуация попадна жена по улиците на София.Ави Грийн

...
В неприятна ситуация попадна жена по улиците на София.Ави Грийн
Коментари Харесай

Шофьорка след удар в София: Бъди мъж и се свържи СНИМКА

В неприятна обстановка попадна жена по улиците на София.

Ави Грийн твърди, че колата ѝ била блъсната от различен лидер, който единствено се извинил, а след това траял по пътя си. По автомобила ѝ имало вреди - изкривена ризница и номера.

Грийн приканва въпросния лидер да се свърже с нея, да за обсъдят вредите.

Ситуацията се разиграла в центъра на столицата - край Националния замък на децата, на 23 марта.  Потърпевшата твърди, че случаят станал, когато другият лидер давал на заден ход.

" Човече, изкривил си ми бронята и номера, бъди мъж и се свържи, в случай че обичаш ", приканва дамата. Тя споделя и фотография, на която се вижда колата на посочения за забъркан в случая.

 Вижте целия роман на Ави Грийн:

" С7278ВТ преди малко даде на заден и ме блъсна, безусловно несъответстващо, на кръстовище в директните зад Двореца на децата, след което отвори предната врата сподели " Извинявай " и отпраши.

Естествено бях в цялостен потрес и това е най-хубавото, което съумях да направя като фотография сега, в който се осъзнах. Човече, изкривил си ми бронята и номера, бъди мъж и се свържи, в случай че обичаш. "

Припомняме, че това е следващият пътен случай, при който пострадали търси различен забъркан в случай, употребявайки помощта на обществените мрежи.

Преди дни столичанка опита да открие лидерът на автомобил с пловдивска регистрация, който провокирал злополука, а след това избягал. Близо година тя не съумяла да откри отговорния лидер.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР