В непрекъснат добър диалог постигнахме доста - повишаваме нивото на

...
В непрекъснат добър диалог постигнахме доста - повишаваме нивото на
Коментари Харесай

Министър Маринов: Добрият социален диалог е важен за всички нас

В непрестанен добър разговор постигнахме много - покачваме равнището на общественото и материално-техническо застраховане на чиновниците, обсъждаме законодателни начинания, дружно работим за образуването на престижа на Министерство на вътрешните работи в обществото. Има още какво да се желае, само че мисля, че посоката е вярна, съобщи министър Младен Маринов пред участниците във форума. По думите му главната роля на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи е посредством нея да се чува гласът на чиновниците и да се извеждат и вземат решение общите проблеми. Пожелавайки ползотворна работа на участниците, той ги увери, че ще направи всичко по силите си, този разговор да продължи в полза на всички чиновници във ведомството.

Със VII постоянна Национална конференция СФСМВР отбелязва и 10-ата годишнина от своето основаване в наличието на повече от 240 делегати. Гости на форума са: Димитър Манолов, КТ " Подкрепа " ; ръководителите на синдиката на чиновниците в пандизите и профсъюз " Охрана " на Министерството на правосъдието; Стефан Командарев - режисьор на кино лентата " В кръг ".

Форумът е висшият орган на СФСМВР, пред който на всеки две години се регистрира активността и се прави избор за нов директорски съвет.

Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) е учредена през месец февруари 2009 година. Към момента в нея членуват над 10 000 чиновници на Министерство на вътрешните работи - служители на реда, пожарникари и спасители, държавни чиновници и лица, работещи по трудово правно отношение, заети във всички посоки на активност на Министерство на вътрешните работи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР