В неотдавнашен епизод на подкаста Wolf of All Streets Майк

...
В неотдавнашен епизод на подкаста Wolf of All Streets Майк
Коментари Харесай

Тревога за глобален финансов рестарт, предупреждава анализатор на Bloomberg

В скорошен епизод на подкаста " Wolf of All Streets " Майк Макглоун, почитан стоков анализатор в Bloomberg, изрази опасения за иден финансов рестарт.

Той уточни, че централните банки по света стягат паричната си политика, като покачват лихвените проценти, което може да докара до забележителен рестарт на финансовия пейзаж.

Макглоун акцентира смисъла на въздействието на Федералния запас в международен мащаб и предвижда, че други централни банки евентуално ще последват образеца в дейностите си.

Въпреки изказванията, че икономическото значение на Съединени американски щати е намаляло, Макглоун съобщи, че то остава извънредно значимо, а другите централни банки се борят да не изостават от решенията на Фед.

Що се отнася до пазара на акции, Макглоун изрази мечи възгледи, като съпостави актуалното рали на фондовия пазар с представянето на Биткойн след достигането на неговия връх през 2023 година

Той показа, че е усетил сходно равнище на бичи настроения на пазара на акции, както при Биткойн , когато цената му беше $31,000 преди няколко месеца.

В умозаключение Макглоун предизвести да не се борим с политиките на Фед, както и да не одобряваме, че всичко ще бъде наред, откакто стягането спре.

Той счита, че на хоризонта предстоят обилни промени и поучава вложителите да бъдат внимателни в метода си.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР